Nieuws
Agenda bijeenkomsten

Tenzij anders vermeld vinden alle bijeenkomsten plaats van 11.00 tot 15.00 uur op locatie van The Competence Group: Lorentzlaan 3, 3401 MX IJsselstein (Nederland). Op voorafgaand verzoek zijn deze bijeenkomsten ook toegankelijk voor zorgorganisaties die deelname aan het netwerk overwegen.

Zorg Leren Netwerk – VVT

Maandag 20 april 2020

Dinsdag 23 juni 2020

Donderdag 24 september 2020

Maandag 16 november 2020

Zorg Leren Netwerk – Ziekenhuizen en Zorg Leren Netwerk – Medische hulpmiddelen

Dinsdag 21 april 2020

Dinsdag 16 juni 2020

Dinsdag 22 september 2020

Dinsdag 17 november 2020

Achtergrond
Succesvol implementeren van e-learning voor EPD implementatie

Hoe kunt u met het opleidingsproces de komst van een nieuw EPD ondersteunen? In het volgende document leest u hoe u medewerkers geruisloos voorbereidt op de EPD-verandering: Succesvol e-learning inzetten bij software-implementaties

Vives onderzoekt generiek LMS voor de zorg

De Katholieke Hogeschool Vives doet onderzoek naar een coherent LMS voor de zorgsector. Welke functionaliteiten moet het LMS bieden? Welke software-koppelingen zijn noodzakelijk? De beantwoording van dergelijke vragen moet een LMS en optimaal leerrendement opleveren. Een gebruikersgroep houdt toezicht op de uitvoering van dit TETRA-project (TEchnologie TRAnsfer). Wij zijn onderdeel van deze groep en vertegenwoordigen de leden van het Zorg Leren Netwerk België. Een resultaat van het TETRA-project is het Vives-stappenplan, op weg naar een coherent LMS voor e-learning.

Invoer van e-learning in Ziekenhuis Oost–Limburg

Ziekenhuis Oost–Limburg presenteert haar visie op leren en een stappenplan voor de invoer van e-learning. Wat zijn de succesfactoren? En wat zijn de aandachtspunten voor de nabije toekomst? U ziet in het de presentatie ‘Implementatie van e-learning in het ZOL‘.

Leergedrag in relatie tot e-learning

Welke fasen van gedrag kunt u onderscheiden? Welke leeractiviteiten sluiten daarop aan? En welke ontwikkelingen spelen zich af in het veld van digitale leermiddelen, auteurssoftware en dergelijke? U ziet in het de presentatie ‘Leergedrag in relatie tot e-learning‘.

Menu
Winkelmand