ABCDE-beoordeling en urgentiedenken voor de VVT

 70,00

Beschrijving

Inleiding
Triage is het beoordelen van de urgentie van de hulpvraag. Als triagist beoordeel je door wie, op welke plaats en op welk moment deze hulp geleverd moet worden. De ABCDE-beoordeling helpt je om daarbij de juiste vragen te stellen om een goed beeld te krijgen van de ernst van de klacht en de situatie van de zorgvrager.

Inhoud
De cursus bevat de theorie over urgentiedenken, de triage gespreksroute, SBARR en urgentiecodes. Daarna worden de verschillende fasen in het ABCDE-beoordelingsgesprek verder toegelicht. In de drie audio gesprekken met verschillende urgentie, kun je oefenen met het toepassen van de theorie in een praktijksituatie. De cursus sluit af met een toets en eventueel een herkansing.

Leerdoel
In deze cursus leer je aan de hand van de triage gespreksroute hoe een triagegesprek verloopt en welke vragen in welke situatie het meest passend zijn om te stellen, volgens de ABCDE-beoordelingsmethode.

Doelgroep
De cursus is voor verzorgenden en verpleegkundigen in de rol van triagist, in de woonsituatie van de zorgvrager​ of op afstand.

Doorlooptijd en accreditatie
De doorlooptijd is ongeveer 1 uur. Geaccrediteerd bij V&VN.

Extra informatie

Doelgroep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ABCDE-beoordeling en urgentiedenken voor de VVT” te beoordelen
Menu
Winkelmand