Conflictmanagement

 100,00

Categorie:

Beschrijving

Inleiding
Ieder mens is anders. Je denkt, voelt, neemt dingen waar en herinnert dingen anders dan degene naast je. Door deze verschillen kunnen conflicten ontstaan.

Inhoud
De cursus start met een korte introductie. De theorie behandelt conflicten, conflictvaardigheid en conflictbestendigheid. De cursus sluit af met een slot.

Leerdoel
Na het doorlopen kan de cursist uitleggen wat een conflict is, hoe je deze herkent, hoe je ermee om kunt gaan en hoe je ze voorkomt.

Doelgroep
Deze e-learning is bedoeld voor iedereen die wil leren over conflicten.

Doorlooptijd
De gemiddelde doorlooptijd is 1 tot 1,5 uur.

Blended traject
De e-learning is samen met BasculeGroep ontwikkeld en vormt met hun trainingsdag een blended traject. Op de trainingsdag zul je de complexiteit van conflicten gaan ervaren en zien dat het niet altijd zo makkelijk is als de theorie beschrijft. Op de trainingsdag zal gekeken worden naar verbeterpunten voor jou persoonlijk en voor jouw team of afdeling.

Na de trainingsdag komt de Follow-up vrij. Dit is een afsluitende e-learning waarin kort wordt teruggekeken op de gehele training (e-learning en trainingsdag) en waarin de cursist reflecteert op zijn eigen praktijk.

Wilt u meer weten over wat BasculeGroep in uw situatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op: tel nr: 030 2565625, e-mail: J.Harmsen@competence.biz

Extra informatie

Doelgroep

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Conflictmanagement” te beoordelen
Menu
Winkelmand