Effectief in gesprek

 169,00

Categorie:

Beschrijving

E-learning in combinatie met een klassikale training.

Hoe krijgt u de zorgvrager in korte tijd tijdens een consult in beweging en medeverantwoordelijk voor zijn of haar eigen ziekteherstel? 

Deze training is in de kern gebaseerd op het bewezen effectieve Motivational Interviewing. Met deze techniek kunt u motivatie voor verandering opwekken. Het resultaat: tijdsbesparing, betrokken cliënten, betere cliëntrelaties en reductie van het aantal draaideurcliënten. Door e-learning in combinatie met een praktische klassikale training leert u verrassend veel in korte tijd. 

Doel e-learning
In 1 uur krijgt u de basistheorie van motiverende gespreksvoering in beeld en ervaart u hoe het werkt middels illustratieve video en interactieve oefensituaties. 

Doel klassikale training
In 3 uur past u of uw medewerker de leerstof toe en wordt de kennis verdiept. Onder begeleiding van ervaren trainers wordt de techniek eigen gemaakt. 

Doelgroep: Zowel ervaren als onervaren zorgverleners. NB. De klassikale training wordt afgestemd op de voorkennis en ervaring van de doelgroep. 

Accreditatie: Accreditatie voor de e-learning en groepstraining is verleend voor 4 punten bij de ABC1, NVvPO, V&VN, ADAP en voor 3 uur bij de KNGF.

Deze e-learning is door The Competence Group in samenwerking met ChristelCare en Gijs van Dinther van ‘Klant in beweging’ ontwikkeld.  De e-learning sluit aan bij de gelijknamige klassikale training, waarin je je kennis verdiept en uitgebreid oefent met motiverende gespreksvoering.

Deze training (met het bijbehorende klassikale deel) wordt gegeven op aanvraag. U kunt voor meer informatie een mailtje sturen naar: info@huisartspraktijk.nl.

Referentie: Manon Egging, praktijkverpleegkundige Beekbergen schreef het volgende over ons aanbod 'Effectief in gesprek': Ik vond het een zeer nuttige, zinvolle, praktijkgerichte cursus! De trainers deden het erg goed en prettig! Echt een aanrader!

Extra informatie

Doelgroep

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Effectief in gesprek” te beoordelen
Menu
Winkelmand