Praktijktoetsing + e-learning voorbehouden risicovolle handelingen VRH

 299,00

Dagdeel | Intercollegiale toetsing voor verzorgenden en verpleegkundigen met voorbereidende e-learning

Categorie:

Beschrijving

Tijdens deze praktijkdag met intercollegiale toetsing krijg je de mogelijkheid om in een dag meerdere voorbehouden en risicovolle handelingen te oefenen en om deze te laten toetsen aan de hand van Vilans/KICK protocollen.

Dit dagdeel is uitsluitend bedoeld voor ervaren gediplomeerd verpleegkundigen en verzorgenden/verzorgenden IG die hun voorbehouden- en risicovolle handelingen willen oefenen/toetsen. Deze cursusdag is uitermate geschikt voor ervaren verzorgenden en (wijk-)verpleegkundigen die op een efficiënte manier willen checken of hun kennis en vaardigheden van de voorbehouden en risicovolle handelingen nog up to date zijn. 

Voorbehouden en risicovolle handelingen zijn handelingen die je alleen uit mag voeren als je de juiste vooropleiding hebt (wet BIG), bevoegd bent (opdracht hebt) om te handelen en over de juiste vaardigheden en kennis beschikt. Bijscholingscertificaten en toetsing helpen je om jouw deskundigheid aan te tonen.

Tijdens deze praktijkdag komen de meest voorkomende handelingen aan bod. Er is tijd en ruimte om ervaringen, tips en adviezen uit te wisselen, je zult regelmatig een ‘oh,jaaaa’-moment beleven.
In een ontspannen sfeer ga je met jouw (con-)collega’s en onze trainster in gesprek over jouw werk en de uitdagingen die je daarin tegenkomt.

 

Extra informatie

Doelgroep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Praktijktoetsing + e-learning voorbehouden risicovolle handelingen VRH” te beoordelen
Menu
Winkelmand