Small group training:6 verpleegtechnische voorbehouden- en risicovolle handelingen p1

 199,50

Bij ISZA-scholingen kan je voor allerlei trainingen terecht: voorbehouden handelingen en scholingen voor elk budget!

Categorie:

Beschrijving

Wil je je voorbehouden- en risicovolle handelingen laten toetsen? 

ISZA-scholingen biedt twee pakketten met elk 6 risicovolle- en/of voorbehouden handelingen aan:
De beide pakketten bevatten 6 handelingen in één pakket, met maximaal 4 deelnemers per training in verband met de huidige coronamaatregelen. Zo kan elke deelnemer veilig oefenen en zo houdt ISZA scholingen zich aan de RIVM richtlijnen. Daarnaast is er de mogelijkheid om alle handelingen met handschoenen aan te oefenen. Mondkapjes, alcohol en handschoenen krijg je van ons! Er staan voldoende flesjes met handenalcohol, om na elke handeling je handen te desinfecteren. De trainer geeft de training bij de pop met een mondkapje op.

Wij kiezen voor small group training, om de kans op besmetting zoveel mogelijk te beperken. Door met een kleine groep met de trainer te oefenen, creëren we ook een veilige leeromgeving, met genoeg ruimte om vragen te stellen. In maximaal 3 uur zijn 6 handelingen getoetst.

Bij pakket 1 en 2 wordt er eerst een PowerPoint presentatie gegeven, waarin kort alle handelingen worden doorgenomen. Na de presentatie wordt er geoefend met oefenmateriaal in de praktijk. Bij aanvang van elke training ontvangt de deelnemer een handout, met de te bespreken modules en onderwerpen.

Extra informatie

Doelgroep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Small group training:6 verpleegtechnische voorbehouden- en risicovolle handelingen p1” te beoordelen
Menu
Winkelmand