Tractus neurologicus

 25,75

Beschrijving

De tractus neurologicus bestaat uit het centrale en het autonome zenuwstelsel. Deze e-learning module behandelt de bouw en werking van het autonome zenuwstelsel. De e-learning module anatomie van het autonome zenuwstelsel voor verpleegkundigen en verzorgenden is ontwikkeld als antwoord op de vraag uit de praktijk om de basiskennis op te kunnen frissen.

Inhoud
De module Tractus neurologicus behandelt de bouw en functies van het autonome zenuwstelsel. Na de pretoets volgt de algemene werking van het autonome zenuwstelsel. De invloeden van de sympathicus en de parasympathicus op de organen van het lichaam in rust en bij activiteit worden besproken en enkele specifieke ziektebeelden.

Voor wie
Praktijkondersteuners, verpleegkundigen en zorgverleners. De module is met 1 punt geaccrediteerd door de V&VN.

Doel
Na het volgen van deze module zijn uw medewerkers in staat de zorgvrager te informeren over de basale bouw en werking van het autonome zenuwstelsel. Zij kunnen deze kennis toepassen bij het klinisch redeneren-proces.

Gerelateerde cursussen
​​​​​​​Tractus circulatorius, Tractus digestivus, Tractus respiratorius, Tractus urologicus, Het Centraal Zenuwstelsel, Klinisch redeneren

Extra informatie

Doelgroep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tractus neurologicus” te beoordelen
Menu
Winkelmand