VRH – 3 daagse scholing

 570,00

Voorbehouden-/risicovolle handelingen: sonde – stomazorg – zuurstof – medicatie – katheteriseren – zwachtelen – injecteren. 6 dagdelen zijn ook los te volgen.

Categorie:

Beschrijving

De scholingsdagdelen worden gekenmerkt door:

  • Een kleine groep; minimaal 5, maximaal 8 cursisten. Daardoor is er volop aandacht en kan je veel oefenen. Er is een ontspannen sfeer; er is volop ruimte om vragen te stellen. Je kan ervaringen uitwisselen met collega’s.
  • De lessen zijn boeiend, humorvol, interactief en met diverse werkvormen en worden gegeven door een docente die weet te stimuleren en motiveren. Zij kijkt mee, geeft tips, stelt verdiepende vragen en geeft feedback.
  • Elk onderwerp start met een stukje theorie dat klassikaal besproken wordt, daarna gaat men in groepjes aan de slag om de handelingen te oefenen. Elk onderwerp heeft een eigen werkvorm, oefenen kan in een groepje, soms klassikaal, d.m.v. casuïstiek, d.m.v. toets of quiz.
  • De nieuwste ontwikkelingen m.b.t. een onderwerp op de lesdag worden behandeld.
  • Aan het eind van de scholing wordt er gezamenlijk afgesloten met een samenvatting waarin de leerervaringen worden besproken.
  • Er is een mondelinge en schriftelijke evaluatie en er wordt tijd aangeboden om bepaalde oefeningen nog extra te oefenen.

Deze scholing valt onder de Cursus “Voorbehouden en Risicovolle Handelingen” bestaat uit totaal 6 dagdelen verdeeld over 3 dagen. Als je alle 6 dagdelen hebt gevolgd ben je weer helemaal up-to-date over de behandelde onderwerpen en heb je uitgebreid de vaardigheden kunnen oefenen met betrekking tot de onderwerpen. Je kan ervoor kiezen om alle dagdelen te boeken of een keuze te maken uit de verschillende dagdelen. 
Deelnemers die alle dagdelen volgen besparen 20% tov cursisten die losse dagdelen kiezen. 

Extra informatie

Doelgroep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “VRH – 3 daagse scholing” te beoordelen
Menu
Winkelmand