Wondzorg – Acute wondzorg

 149,00

Skin Tears, Krab-, bijt- en snijwonden, Steek- en prikaccidenten, Brandwonden | Preventief werken, adequaat verwijzen / effectief behandelen met de juiste materialen

Categorie:

Beschrijving

Cursus voor verzorgenden en verpleegkundigen, doktersassistenten en praktijkondersteuners Of je veel of weinig te maken hebt met acute wondzorg hangt erg af van de locatie en de doelgroep waar je werkzaam bent. 

Als doktersassistente wordt je meer geconfronteerd met brand- en snijwonden en zeker ook met valpartijen of gevolgen van huis-, tuin- en keukenongelukken. In de ouderenzorg zal je met regelmaat een ontvelde huid als “Skin Tear” tegenkomen en daarnaast zijn krab- en bijtwonden ook zo maar mogelijk. Tijdens deze cursus leer je wat te doen en met welke materialen. Ook bespreken we, bij welke discipline je aan het beste adres bent in welke situatie. Je zal kennismaken met nieuwe producten en wondzorgmaterialen welke zeker niet mogen ontbreken bij de juiste zorgverlening. Zowel voor de juiste behandeling al ook voor preventie! 

Extra informatie

Doelgroep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wondzorg – Acute wondzorg” te beoordelen
Menu
Winkelmand