Zorg-communicatie RAPP/ICF

 25,00

Categorie:

Beschrijving

Een groot aantal revalidatiecentra werkt met het Revalidatie EPD (R-EPD) om de interne en externe communicatie vorm te geven. Binnen de rapportages in het R-EPD wordt veelal de RAPP/ICF classificatie toegepast. De revalidatiecentra Rijndam Revalidatie, Sophia Revalidatie en De Hoogstraat Revalidatie bundelden hun krachten en ontwikkelden samen met The Competence Group (TCG) de e-learning ‘Zorgcommunicatie; RAPP en ICF’.

Voor wie
Leden van het behandelteam binnen de RAP-methodiek. Dit zijn onder andere de revalidatiearts (voorzitter van de bespreking), de behandelaren (therapeuten) en bepaalde leden van het verpleegteam die rapporteren.

Leerdoel
Aan het einde van deze e-learning kun je de stappen van de RAPP-methodiek en het ICF-classificatiemodel toepassen binnen de zorgcommunicatie.

Inhoud
Deze module is op meerdere manieren inzetbaar; als onderdeel van het inwerkprogramma voor nieuwe medewerkers, maar ook om je bestaande individuele vaardigheden gericht op te frissen of de kennis van teams als geheel bij te spijkeren. In deze module krijg je theorie over de RAPP-methodiek, ICF(-CY) en de teambespreking. Vervolgens pas je de theorie toe op een van de drie casussen. Om de module af te ronden doorloop je de theorie en minimaal een casus.

Extra informatie

Doelgroep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zorg-communicatie RAPP/ICF” te beoordelen
Menu
Winkelmand