Samenwerking tussen The Competence Group en Zorgscholing

Zorgscholing, aanbieder van praktische bij- en nascholingen op het gebied van zorg, bundelt haar krachten met The Competence Group (TCG). TCG is dé specialist op het gebied van persoonlijke e-learning-oplossingen. De combinatie praktijk en e-learning (blended learning) is dan ook een logische vervolgstap voor beide partijen.

Doordat de kennis op verschillende manieren wordt aangeboden, digitaal en in de praktijk, sluit dit goed aan bij de doelgroep en beklijft de lesstof beter. Tijdsbesparing vindt plaats doordat de cursisten in hun eigen tijd en tempo gebruik kunnen maken van de digitale leeromgeving. Vragen uit de theorie kunnen tijdens de praktijkbijeenkomsten beantwoord worden door de docenten van Zorgscholing. Deze docenten staan met beide benen in de praktijk en hebben uitsluitend goede tot uitstekende cursistenevaluaties.

Betere kwaliteit van zorg is het gemeenschappelijke ideaal. Zorgscholing realiseert dit door een praktijkgericht scholingsaanbod te creëren. Deze is compleet, makkelijk toegankelijk én bevindt zich op een hoog niveau. TCG brengt dit tot stand door digitale leeromgevingen te ontwikkelen met een visueel aantrekkelijke inhoud. De leerstof is uitnodigend om mee te werken, en voldoet aan de laatste inzichten op het gebied van wetenschap en technologie. Beide organisaties zijn CRKBO-geregistreerde instellingen.

Zorgscholing en TCG kijken verheugd uit naar de mogelijkheden die de samenwerking biedt. Zij delen de doelstelling om de best mogelijke scholing aan te bieden aan hun cursisten. Blended learning zorgt voor betrokkenheid en plezier in het leren. “Plezier in het leren maakt van kennis een kunde, geen kunstje!”

Menu
Winkelmand